Bekijk dit rapport over womanizer

Opperste genot met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Voor jou is er dan een nieuwtje!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Deze creatie wordt geleverd met een garantie tot orgasme, zekerheidje aldus de bedenkers er van!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Met een Womanizer mag een ongekende sensatie met opwinding worden meemaken die zorgt vanwege een meest sterke orgasmes. Overstimulatie kan zijn vanaf meteen verleden tijd.

Vul een waarde aangaande je bestelling in en de rekenhulp informeert jouw meteen aan dit minimaal te betalen termijnbedrag en de bijbehorende looptijd. Het kan zijn op ieder moment mogelijk ons beter termijnbedrag naar ons aan te vervaardigen. 

We toetsten daarom bij een aanvraag met ons krediet iedere keer jouw kredietwaardigheid. Bij een saldo vanaf € 250,- is het mogelijk dat wij jouw enige vragen stellen aan je inkomen en vaste lasten.

- De Womanizer Pro kan zijn duidelijk minder dan een W100. Dit mag een goedkoop en een nadeel bestaan. De Pro ligt aangenaam compact in de hand, doch mogelijkerwijs mis je een extra lengte met de W100 immers teneinde je clitoris juist te bereiken.

Een Womanizer +size geeft jouw alsnog verdere ergonomische flexibiliteit. Het vervaardigd niet uit vanaf die positie - het lange, platte handvat zorgt een ideale houvast en bediening gedurende gebruik.

Ingeval je ook niet in de gebeurtenis bent om jouw bestelling in ontvangst te nemen op de voorgestelde bezorgdatum, gebruik jouw de niet-thuiscode teneinde een andere bezorgdatum in te organiseren via PostNL.

Op de top betreffende de dop staat het womanizer merknaam en onderop zit 3 bedieningsknopje en een oplaadpoort. De afmeting met de Womanizer 2Go kan zijn 13cm x 3cm. ( Jouw begrijpt nu hetgeen ik bedoel betreffende een XXL lipstick denk je )

OTTO bezit een plicht ervoor ervoor te zorgen dat je maandelijkse betalingsverplichtingen horen in je budget.

Betreffende die betaalmethode betaal jouw gespreid en heb jouw alleen invloed op dit tempo waarin jouw betaalt. Betalen in termijnen is louter mogelijk bij een totaalbedrag van € 45,- of meer. Met onze rekenhulp bereken je eenvoudig jouw kredietkosten.

In één woord: WOW. Uitgebreid momentje-vanwege-mezelf… ammehoela, dit klusje was zo geklaard. Binnen 6
7
8
9 minuut wist een Womanizer me tot een heftig schokkend orgasme te leveren; en dat pas op standje 3! Een sensatie die een Womanizer teweeg brengt heb ik alsnog nooit eerder gevoeld.

Het Siliconen kapje voelt uiterst zacht met en is echt met zeer goede kwaliteit. Via mijn expertise betreffende de andere Womanizer beseft ik onderwijl dat je liever het XL kapje gebruik, zeker ik haal voorzichtig het kapje het er op zit af en vervang die vanwege de XL. Je ben zelf beslist heel gelukkig dat Womanizer eraan gedacht bezit 2 maten kapjes te produceren.

Ik ben gék op seks. Liefst een aantal keren per dag. Daar mijn man niet ten aller tijde paraat kan staan deze informatie om mij bovendien te opweg helpen doe je dit veelal gewoon zelf betreffende hulp over ‘maatje(innet)jes’ welke in m’n nachtkastje liggen.

Een buitenzijde van een Womanizer 2 Go bestaat uit hard Kunststof. Verkrijgbaar in een kleurcombinaties glanzend zwart / goud, stralend wit / goud en glanzen mint groen / knal roze. Het kunststof voelt prima met in een hand en tussen de dop en een onderkant zit een goudkleurige randje.

Als we uw betaling na twee weken ook niet hebben onthalen kunnen wij ervan uit het u niet meer geïnteresserd bent en zullen we de bestelling annuleren.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Bekijk dit rapport over womanizer”

Leave a Reply

Gravatar